Tészta: 
11 evőkanál cukor,
11 evőkanál olaj,
15 evőkanál tej,
15 evőkanál liszt,
2 evőkanál kakaópor,
4 egész tojás,  1 sütőpor.
 Töltelék:
 0.5 kg túró,
4 evőkanál búzadara,
2 egész tojás,
20 dkg cukor,
2 csomag vaníliás cukor.
Elkészítése: 
 Elkészítjük a túró tölteléket.
A tésztához a tojássárgáját habosra keverjük a cukorral,hozzáadjuk az olajat, majd a sütőporos lisztet is belekeverjük, valamint a tejet és a kakaót is, végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is beleforgatjuk. Zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük a kakaós masszát. A túrós tölteléket teáskanalanként rászaggatjuk a tésztára. Közepes hőmérsékleten (180 fokon) sütjük kb. 30 percig. Ha kihűlt porcukorral megszórjuk.
 Jó étvágyat kívánok hozzá! 

 
