Heti rendszerességgel ajánlatos halat fogyasztanunk, ez egy gyors és egyszerű módja, hogy eleget tegyünk az ajánlásnak. 30 perc alatt kész az ebédünk, vagy a vacsoránk és még egészséges is.
Hozzávalók: ( 2 személyre)
1 csomag 250 g.-os gyorsfagyasztott, panírozott halrudak,
olaj a sütéshez
A püréhez:
1/2 kg burgonya,
diónyi vaj,
kevés tej
Elkészítése:
Forrósítsuk fel az olajat a serpenyőben, beletesszük a rudacskákat és sütjük, megforgatjuk, hogy a másik oldala is átsüljön. 6-8 perc alatt készre sütjük.
A krumplipüréhez a krumplit meghámozzuk, feldaraboljuk és sós vízben megfőzzük.
Amikor megfőtt leszűrjük a levét. A leszűrt krumplihoz adunk diónyi vajat, egy kis tejet és habverővel kikeverjük. 20-30 perc alatt elkészül, és már tálalhatjuk is. Majonézt is kínálhatunk mellé.
Finom, egyszerű és könnyű ebéd vagy vacsora.
Hozzávalók: ( 2 személyre)
1 csomag 250 g.-os gyorsfagyasztott, panírozott halrudak,
olaj a sütéshez
A püréhez:
1/2 kg burgonya,
diónyi vaj,
kevés tej
Halrudak krumplipürével |
Elkészítése:
Forrósítsuk fel az olajat a serpenyőben, beletesszük a rudacskákat és sütjük, megforgatjuk, hogy a másik oldala is átsüljön. 6-8 perc alatt készre sütjük.
A krumplipüréhez a krumplit meghámozzuk, feldaraboljuk és sós vízben megfőzzük.
Amikor megfőtt leszűrjük a levét. A leszűrt krumplihoz adunk diónyi vajat, egy kis tejet és habverővel kikeverjük. 20-30 perc alatt elkészül, és már tálalhatjuk is. Majonézt is kínálhatunk mellé.
Finom, egyszerű és könnyű ebéd vagy vacsora.